Estimation based on length

Use scale to measure
1. How long is your thumb finger?
Answer :
12 cm 4 cm 2 cm 10 cm
2. What is the length of this shoe?
Answer :
3 cm 5.5 cm 8 cm 10 cm
3. Roughly estimate the distance between your two eyes?
Answer :
1 cm 4 cm 6 inches 10 inches
4. Calculate the length of the bear given below?
Answer :
9 cm 11 cm 4.5 cm 10 cm
5. What is the height of the elephant given below?
Answer :
10 cm 3.5 cm 12 cm 13 cm
6. How much water is in the glass?
Answer :
2 cm 6 cm 10 cm 14 cm
7. Estimate the length of the carrot?
Answer :
6 cm 2 cm 11 inches 13 inches
8. Calculate the height of the water bottle?
Answer :
9 cm 4.5 cm 10 cm 12 cm
9. What is the length of the red colour crayons?
Answer :
15 cm 13 cm 10 cm 5 cm
10. What is the height the clock?
Answer :
10 cm 3 cm 20 inches 5 inches