Sample Estimation

Use Scale to calculate
1. What is the length of the pencil?
Answer :
3 cm 4 cm 5 cm 6 cm
2. What is the length of the fish?
Answer :
3 cm 9.5 cm 6 cm 7 cm
3. What is the length of the hand?
Answer :
4 cm 5 cm 7 cm 8 cm
4. What the height of the Table.
Answer :
2 cm 4 cm 6 cm 8 cm
5. What is length of the key?
Answer :
2 cm 3 cm 4.5 cm 5 cm
6. What is the height of the doll?
Answer :
5 cm 6.5 cm 7 cm 4 cm
7. Estimate the length of this truck?
Answer :
3.1 cm 8 cm 9 cm 10 cm
8. Estimate the length of the train?
Answer :
4 cm 6 cm 8 cm 10 cm
9. What is the length of the snail?
Answer :
1 cm 2 cm 3 cm 4.1 cm
10. Esitmate the height of the tree.
Answer :
3 cm 6.5 cm 8 cm 10 cm